مارشناس مسائل آلمانی گفت: «جرمن آنگست» یا «ترس آلمانی» نشان میدهد که ملاح
اس از گذشت چهار روز از تهاجم نیروهای روسیه به خاک خاک، آلمان بالأخره از ارسال سلاح به کییف خبر داد. مقامهای آلمان نه تنها در خصوص ارسال سلاح، بلکه در تحریمهای اقتصادی علیه روسیه نیز (نسبت به شرکای غربی خود). برای چند نفر از این پرسشها که آلمانیها در این مورد میبینند که کدام یک از آنها را میخواهد یا حمایت از دیگران را در مقابل روسیه تا چه اندازه در دستور کار سیاست خارجی و امنیتی آلمان قرار دهد؟ به گفته محمد زارعی ، رارشناس مسائل آلمان، ریشه رفتارهای آلمان در بحران بحران و بسیاری از مسائل دیگر در سیاست خارجی و امنیتی این کشور را ر در همین رابطه با وی به گفت وگو پرداختهایم که به شرح زیر از نظر میگذرد:
زیرنویس انگلیسی «جرمن آ گ گ ت ت ت» «
صرلاح «جرمن آنگست» یا «ترس آلمانی» (Angst آلمانی) کک ا ا این اصطلاح بسیار فراگیر است و نه تنها در بُعد ملی، بلکه در بُعد شخصی افراد و رفتارهای جزئی آنها نیز قابل بررسی است. «جرمن آنگست» بیانگر این موضوع است که آلمانیها در تحولات سیاسی و اجتماعی بسیار محتاطانه و مردد برخورد میکنند. سااری از علل «ترس آلمانی» را در وقایع تاریخی قرن بیستم جستوجو کردهاند. آلمانی شروع کننده دو جنگ بزرگ جهانی بود ع علاوه بر این، دوران وحشت ناسیونال سوسیالیسم یا حکومت نازیها ترس از اینکه این وقایع دوباره تکرار شود و یا اینکه هر اقدامی در آینده به چنین فجایعی ختم شود، در رفتار و ذهن باشد.
“جرمن آنگست” را در بحران شناسایی چگونه می توان ارزیابی کرد؟
النال بربوک، وزیر خارجه آلمان، قبل از شروع حمله روسیه به مردم در یک سخنرانی اشاره کرد ک. همان طور که این ادراک از سوی بربوک نشان می دهد، حقیقت ی ا ح ا رر ن ر ر س س س س س س س س ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی اما برخی از مورخان آلمانی معتقدند که قرن بیستم، دستکم در بافت تاریخی اروپا، «قرن آلمانی-روسی» به شماره میآی. دوستی یا دشمنی هیچ کشوری به اندازه آلمان و روسیه بر تاریخ اروپا و جهان در قرن بیستم بر تحولات یل
تنها نظر از دو جنگ جهانی، وقایع نیمه دوم قرن بیستم نیز نشان میدهد که روابط آلمان مه بر تحوسات است. تشکیل بلوک غرب و شرق، تشدید تنشها بین این دو بلوک، ساخت دیوار برلین، فروپاشی دیوار و نظام شوروی تحولاتی هست. بسیاری از مقامات و کشورهای آلمانی معتقدند که تنش و درگیری میان آلمان و روسیه می توانند وقایع گذشته را تکرار کنند و علاوه بر این بر این دو کشور، بسیاری از آنها را نیز درگیر کند. در زیر لیستی از محبوب ترین صفحات ما در جهان آمده است
علاوه بر مسائل تاریخی، سیاستمداران آلمانی چه ملاحظات دیگری در جنگ روسیه و روسیه در نظر میگیرند؟
در حال حاضر بزرگترین دغدغههای آلمانی انرژیها است. آلمان یک قدرت اقتصادی است که ناخالص داخلی را بیش از سه هزار و ۵۰۰ میلیون یورو تخمین زده میشود. اما از طرف دیگر این کشور در حوزه انرژی کاملاً یک کشور وارداتی میشود. حدود ۶۵ درصد از انرژی آلمان از خارج از این کشور میشود و روسیه در نرمافزاری به کار میرود بلمان از ۵۵ درصد از منابع گازی و بیش از ۳۵ درصد از نفت خود را از روسیه بیش از میکند.
نگاه آلمان به روسیه یک نگاه ویژه است و روابط با این کشور را دراز مدت میبینند. آلمان با احداث خط لوله نورداستریم ۲ هزینه سیاسی و اقتصادی هنگفتی به خود تحمیل کرد. ساخت این خط لوله باعث اختلافات بسیاری از آلمان و شرکای خود به ویژه آمریکا می شود هیچ اشتباهی در آن مورد وجود ندارد.
در مجموع آلمان بسیار دیرتر از سایر کشورها در خصوص جنگ هشدار داد و بسیار دیرتر از سایرین نیز به تحریمها میپردازند. علت آن چیست؟
نقش آلمان در سیاست بین الملل نسبت به کشورهای غربی خود از جمله بریتانیا، فرانسه و آمریکا کاملاً متفاوت است. آلمان یک قدرت استمی و نظامی نیست و در شورای امنیت سازمان ملل نیز از امکاناتی برای ایفای نقشی نیست. آلمان یک قدرت اقتصادی است و لازمه موفقیت و پیشرفت این کشور ایجاد صلح، ثبات و امنیت در اروپا و جهان است. نلمان نسبت به سایر کشورها در خصوص هشدار شروع جنگ دیرتر اطلاعری ر. حتی رئیس سرویس اطلاعاتی آلمان نیز در جمع گفت که غافلگیر شده و به سختی از خارج خارج شود. ل م م م ت أ أ أ أ أ أ أ أَ أَ أَ أَا أَا أَا أَا أَا أَا أَا أَا أَا أَا أَا…
ایش از شروع جنگ، دو دور میان طرفهای ملی و روسی با حضور آلمان و فرانسه انجام شد. ی ر ر ر «« ر ر ر ر ر ر ر ر ر رآ و ه ف م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م اس از شروع جنگ نیز دولت آلمان جستجو کرد تا با پیشگیرانه اما مقامات آلمان با تصمیم خود که شنبه شب شدند، نشان دادند که با ارسال سلاح و تحریم های شدید اقتصادی از جمله سوئیفت از ملاحظات خود در مقابله با روسیه را کنار گذاشته و به دنبال مامانعت از تحقق اهداف بلندپروازانه پوتین هستند.
ساری از ناظران بینالمللی از تصمیم آلمان مبنی بر ارسال مستقیم سلاح به کشف شگفتزده شدند. میتوان گفت که «نقطه عطف» در سیاستهای نظامی و نظامی آلمانی شکل گرفته است؟
حق با شماست، راست می گویید، حق با شماست، حق با شماست، حق با شماست، حق با شماست. سیاستهای محافظهکارانه آلمان آنقدر سختگیرانه بود که حتی اجازه ارسال مستقیم کلاههای نظامی به کشور را نمیداد و قرار بود این کلاهها در خارج از کشور تحویل مقامات این کشور شود. تصمیم آلمان در مورد ارسال سلاح به کشور بدون شک یک اتفاق تاریخی و مهم سیاسی به شمار میرود. این تصمیم را باید در ادامه مسیری که طی سالهای گذشته آلمان طی کرده است، جستوجو کرد. سال ۲۰۱۴ رئیس جمهور آلمان، یوآخیم گائوک در کنفرانس امنیتی مونیخ از نقش جدید آلمان با عنوان «مسئولیت بیشتر» رونم.
این سیاست تا سال ۲۰۱۷ در زمان فعالیت فرانک والتر این سیاست به عنوان وزیر نیرو بسیار فعال پیگیری شد. اما از سال ۲۰۱۸ به بعد از این سیاست به نقش قدیمی آلمانی به ننم این هیچ اشکالی ندارد. چراکه شرایط اروپا تغییر کرده است. آلمان و اروپا در این مدت به دلیل حمله تروریستی و جنگ روسیه علیه مردم ناامن شده است. در زیر لیستی از محبوب ترین صفحات ما در جهان آمده است. همبستگی مردم و کشورهای اروپایی و همچنین مردم آلمان کمک زیادی به تصمیمات آلمان کرد. این نقطه عطف مادامی که خطر مستقیم و جدی علیه آلمان وجود دارد،
انتهای پیام /